Ce sa faci ca luxul sa fie ceva obisnuit pentru tine 

05.05.2017


Sursa foto: https://kler.eu

Stai in patul din dormitor si roteste-ti capul pentru a cuprinde camera. Ai un dormitor luxos? Stai pe canapea in sufragerie si uita-te in lung si-n lat. Nu poti spune ca ai livingul luxos, asa este? Daca doar la hotel ai o senzatie cu adevarat exceptionala, daca doar pe scaunele din salile de conferinta te simti bine, de fapt nu este bine. Trebuie ca si acasa sa te poti simti la fel.

Suntem datori fata de noi insine in primul rand sa ne facem viata cat putem de frumoasa. Sa nu asteptam de la altii sa ne daruiasca ceva care sa ne faca fericiti. Sa achizitionam noi insine lucrurile care ne fac fericiti - pentru ca obiectele sunt expresii ale preferintelor, ale inclinatiilor, ale placerilor nevinovate ce impreuna participa la starea noastra din orice moment al fiecarei zile.

Obisnuieste-te cu luxul pe care ti-l permiti!

Tinteste intotdeauna lucruri premium, "dream big", dupa cum spun americanii. Simte-te exceptional acasa, nu doar bine! Vei pleca de acasa fericit si vei face lumea pe strada sa zambeasca, iti vei face colegii de serviciu sa fie mai relaxati si mai binevoitori, si stii ca atunci cand te intorci obosit/a acasa ai unde sa te intorci, te intorci la o delectare si nu la un chin!

Din aceasta perspectiva, este imperios necesar sa tintesti catre:

  • Mobilier de lux la preturi accesibile

Il poti obtine online, din locuri in care nici nu te astepti, si iti poti mobila perfect atat dormitorul prin dulapuri, paturi sau seturi modulare care pot fi configurate asa cum iti dicteaza spatiul si probabil partenerul/partenera de viata.

  • Stiluri profi de amenajare interioara

Cine nu a urmat studii superioare in ceea ce priveste amenajarile interioare nu are de unde sa cunoasca principiile specialistilor. Le poate afla, insa, accesand anumite informatii online (verificate din trei surse, ca sa prezinte suficienta credibilitate). Numai o amenajare interioara facuta parca de o mana profesionista poate desfata simturile tale intr-un fel in care sa exclami superlative.

  • Utilarea corespunzatoare a intregii case

Fiecare spatiu are un rol intr-o locuinta. Asadar, daca ai grija ca acel spatiu sa iti puna la dispozitie toate lucrurile, ustensilele, electrocasnicele, suporturile de care ai nevoie, fara ca acestea sa ocupe mult loc, atunci te vei simti o persoana plina de resurse,. Vei putea sti ca toate iti sunt servite precum forcepsul este servit medicului care opereaza. Un adevarat lux, asa-i?

  • Statul in casa cu haine calitative

Ce senzatie ai daca stai in casa cu toate hainele uzate, considerate "de casa" si pe care trebuie sa le schimbi atunci cand vine cineva in vizita? Senzatia psihologica este una ca atat iti permiti acasa, ca asa ar trebui sa te comporti acasa. Insa daca iti doresti lux, el este accesibil - si incepe cu imbracamintea. Nu spune nimeni sa te imbraci cu haine de firma cand esti acasa, in intimitatea propriului camin, dar tot timpul poarta imbracaminte de calitate, din materiale bune, care iti vin bine si care au culori rafinate.